woensdag 25 mei 2011

Marit van Bohemen kandidaat in Wie Is de Mol? 2012


Marit van Bohemen kandidaat in Wie Is de Mol?, kandidaten Wie Is de Mol? 2012 gelekt tijdens opnames.

De kandidaten van Wie Is de Mol? 2012 zijn nu al bekend. Weekblad Privé meldt dat onder andere William Spaaij, Anne-Marie Jung, Frits Huffnagel en Marit van Bohemen meedoen aan de nieuwe reeks, die nu nog wordt opgenomen in IJsland. Ook Maarten van der Weijden en rapper Dio zijn herkend op foto’s. Het is uniek dat het lijstje kandidaten zo vroeg uitlekt; vorig jaar werd de Televizier-ring nog uitgekozen als moment om naar buiten te komen met het deelnemersveld.

Het weekblad speculeert verder over opvolging van Pieter Jan Hagens, die vorige week nog EénVandaag presenteerde. Art Rooijakkers wordt genoemd als nieuwe presentator. Hij won de 2011-editie en presenteerde in het verleden op Net 5 geestverwant Peking Express.

Later vandaag ongetwijfeld meer nieuws over Wie Is de Mol 2012.

Update 12.50 uur: Weekblad Privé heeft 8 kandidaten achterhaald. Het gaat om presentatrice Marit van Bohemen, actrice Hadewych Minis, politicus Frits Huffnagel, Olympisch kampioen Maarten van der Weijden, rapper Dio, musicalster William Spaaij, actrice Anne-Marie Jung en journalist Liesbeth Staats. Blijven er nog twee vacante plekken over. Iemand?

De kandidaten van het tv-programma 'Wie is de Mol?' zijn gespot op Schiphol. De opnames worden gemaakt in IJsland en mogelijk gaat voormalig NET5-presentator Art Rooijakkers de nieuwe reeks presenteren.
'Dan sta je daar 'toevallig' op Schiphol en kom je de crew tegen van Wie is de Mol 2012. Het grote geheim van de AVRO ligt op straat,' vertelt Evert Santegoeds. 'Het is echt wonderbaarlijk hoe het elk jaar geheim gehouden wordt.' Op Schiphol stonden onder meer William Spaaij, Anne-Marie Jung, Marit van Bohemen en Frits Huffnagel. 'We wisten al dat Huffnagel gestopt was met de politiek, maar nu weten we wat hij daarna is gaan doen.'
Het gerucht ging dat ook Louis van Gaal mee zou doen, die immers zonder werk zit nu hij geen trainer meer is van Bayern München. Ook Louis stond op Schiphol, bij hetzelfde loket, maar hij bleek uiteindelijk niet naar IJsland te gaan.
De societywatcher meent ook te weten wie de presentatie op zich gaat nemen. 'Ieder jaar is het Pieter Jan Hagens, maar die is nog op de buis bij  EénVandaag.' Santegoeds denkt dat Art Rooijakkers de nieuwe presentator is. 'Rooijakkers is van NET5 naar de AVRO vertrokken zonder dat gezegd is welk programma hij daar ging doen. Dit zou de voornaamste klus kunnen zijn die hij daar in de wacht heeft gesleept.'
Goed nieuws dus dat Marit van Bohemen een van de kandidaten van Wie is de Mol? 2012 is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten