donderdag 21 juli 2011

Hadewych Minis bevestigt deelname Marit van Bohemen aan Wie Is de Mol? 2012

Hadewych Minis bevestigt deelname Marit van Bohemen aan Wie Is de Mol? 2012.
 
Twee maanden lang hield de Avro de kaken stijf op elkaar. De omroep wilde niet bevestigen of ontkennen dat de groep bekende Nederlanders met onder andere Marit van Bohemen zoals gefotografeerd op Schiphol het kandidatenveld voor Wie Is de Mol? 2012 betrof.
 
Maar Hadewych Minis lijkt nu het stilzwijgen te doorbreken. Zij vertelt in RTL Boulevard haar zwangerschap te hebben gecombineerd met opnames voor Wie Is de Mol?.
 
Albert Verlinde weet daar aan toe te voegen dat moeder Marit van Bohemen ook mee was, zij kon Hadewych hier en daar bijstaan met tips als ervaringsdeskundige.
Eind mei doken er foto’s op met BN’ers op Schiphol, die volgens weekblad Privé het deelnemersveld vormden voor het Avro-programma. Maar door het uitblijven van een bevestiging werd dit in twijfel getrokken.
 
Het lijkt er nu toch heel sterk op dat Tim Kamps, Frits Huffnagel, Liesbeth Staats, Dio, Hadewych Minis, Anne-Marie Jung, William Spaaij, Maarten van der Weijden en Marit van Bohemen inderdaad mee zijn geweest. Dat de bestemming IJsland is en dat Art Rooijakkers het presentatiestokje van Pieter Jan Hagens over heeft genomen.
 
Allemaal nog even wachten dus op de definitieve bevesting van de deelname van Marit van Bohemen aan Wie Is de Mol? 2012.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten