vrijdag 2 maart 2012

Volgende week weer Marit van Bohemen in de ontknoping bij Wie is de Mol? 2012


Volgende week weer Marit van Bohemen in de ontknoping bij Wie is de Mol? 2012

De AVRO hield de kijkers tot het laatste moment in spanning, maar er kwam geen enkele ontknoping in Wie is de Mol? 

De Mol, de verliezer en de winnaar worden pas volgende week donderdag in de laatste uitzending bekendgemaakt, waarin ook Marit van Bohemen te zien is.

Alleen actrice/zangeres Anne-Marie Jung, verslaggeefster/presentatrice Liesbeth Staats en actrice Hadewych Minis zijn nog in de race. Het is voor het eerst dat er drie vrouwen in de eindstrijd van Wie is de Mol? staan.

Het programma begon met schrijfster Marion Pauw, rapper Dio, politicus Frits Huffnagel, zwemkampioen Maarten van der Weijden, presentatrice Marit van Bohemen, cabaretier Tim Kamps en musicalacteur William Spaaij.

Kijkcijfers Wie is de Mol? naar een hoogtepunt

In totaal keken 1.915.000 kijkers donderdagavond naar het succesvolle Avro-programma Wie is de Mol? Daarmee kan gesteld worden dat dit seizoen met Marit van Bohemen een doorslaand succes is.


Het leek op een finale gisteren, maar dat was het niet. Pas volgende week wordt duidelijk wie de mol is: Hadewych Minis, Anne-Marie Jung of Liesbeth Staats. Ook Marit van Bohemen zit dan in de uitzending.  Er is wel een conclusie die we nu al kunnen trekken: na een droomstart bleef het programma ook tegenover zware concurrentie van RTL 4 en SBS 6 overeind, om vervolgens gisteravond klinkende cijfers te halen. De formule lijkt niet meer stuk te kunnen.

Hello Goodbye
De programmering van Nederland 1 was sowieso ijzersterk op donderdagavond. Behalve Wie is de Mol? en natuurlijk Het Journaal met Sacha de Boer deed ook presentator Joris Linssen met een nieuw seizoen van Hello Goodbye goede zaken dankzij ruim 1,6 miljoen kijkers. The kijcijfers van The Winner is... zijn zo'n beetje gelijk aan de afgelopen weken: 521.000.

Marit van Bohemen (1971) is presentatrice en actrice. Na haar middelbareschooltijd volgde Marit een toneelopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, waar ze in 1994 eindexamen deed als actrice.

Marit van Bohemen presenteerde enkele jaren het kinderprogramma ‘Boogie Woogie’ op de kinderzender Kindernet. Daarna speelde ze onder andere in tv-series als ‘Costa’ en ‘Onderweg Naar Morgen’.

Van 2004 tot 2008 presenteerde Marit van Bohemen het programma ‘CampingLife’ dat werd uitgezonden op RTL 4. Sinds 2008 presenteert zij samen met Dolores Leeuwin het Teleacprogramma ‘Knoop in je Zakdoek’.

In 2008 speelde Marit van Bohemen in de dramaserie ‘Voetbalvrouwen’ waarin ze de rol van Solange vertolkte. Sinds 2009 presenteert Marit een spelletjesprogramma bij NTR, De Taalmeester.

In 2011 heeft ze een hoofdrol in ‘Het huis Anubis’ en in 2012 speelt Marit van Bohemen in de nieuwe AVRO-jeugdserie ‘Koen Kampioen’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten