woensdag 16 maart 2011

Marit van Bohemen Beemster kaas babe in reclame commercial

Beemster kaas startte nieuwe reclame campagne met Marit van Bohemen in commercial als kaas babe en een kaasfluisteraar.
Vrijdag 8 februari werd de aftrap gegeven voor de nieuwe Beemster campagne.
 
De nieuwe Beemster babe Marit van Bohemen tekende in het sfeervolle beemster Jong Belegen café het samenwerkings contract met directeur van Beemster, Eric Hulst.
De nieuwe campagne met Marit van Bohemen heeft als pay off "Beemster  is wel heel bijzonder". Met deze nieuwe pay off wil Beemster laten zien waarom Beemster zo bijzonder goed smaakt.
 
Een speciaal programma voor duurzame melk (Caring Dairy), het oog van de kaasmeester en natuurlijke rijping zorgen voor de Beemster smaakexplosie.
Marit van Bohemen op zoek naar het geheim van Beemster.
 
Wat is het nu het geheim van Beemster en zijn ongeëvenaarde smaak? Marit van Bohemen gaat dit uitzoeken in de TV- commercials die de komende maanden uitgezonden zullen worden.
 
Marit van Bohemen, bekend van o.a. Campinglife en Knoop in je zakdoek, duikt als nieuwsgierige consument o.a. het kaaspakhuis in en wil zo het geheim van Beemster ontdekken.
 
Marit van Bohemen zal de komende tijd in verschillende commercials het gezicht van Beemster zijn. De eerste uitzending zal zijn op 11 februari.
Kaasfluisteraar
Een paardenfluisteraar kennen we, een hondenfluisteraar ook en zelfs een babyfluisteraar. Maar een kaasfluisteraar is wel heel bijzonder.
 
Toch komt Marit van Bohemen deze tegen in het pakhuis van Beemster. Nadat een kaasmeester alleen wil praten over natuurlijke rijping ontdekt zij toch wat het geheim is van Beemster: uitzonderlijke aandacht voor de kazen.
Vernieuwde website
Met de start van de mediacampagne wordt ook vanaf 11 februari de vernieuwde website van Beemster in gebruik genomen. Een website met veel informatie over Beemster, het unieke karakter van deze kaas, het gebruik van kaas, recepten, Marit van Bohemen en vele andere nuttige weetjes die de expertise van Beemster als ambachtelijke kaasmaker onderstrepen.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten