woensdag 7 december 2011

Marit van Bohemen te gast in Zo RAYMANN


Marit van Bohemen te gast in Zo RAYMANN.

Op 24 september 2011 waren te gast in Zo RAYMANN o.a. Kim Feenstra, Emile Roemer, Mike Boddé, Dolores Leeuwin en Marit van Bohemen.

Jörgen ontvangt in het kader van Werelddovendag op zaterdag 24 september met Kim Feenstra, model.  In de identiteit van Nederland geven rappers, cabaretiers, columnisten, dichters en anderen hun visie op Nederland.

Deze week: Mike Boddé. Tante Es ontvangt politicus Emile Roemer.  In de Achmed de Slager Quiz test Achmed de kennis die mensen over hun buurt hebben.  In Arbeiders Te Gast ontvangt Raymann Dolores Leeuwin en Marit van Bohemen.


Late-night show, gepresenteerd door Jörgen Raymann met Tante Es rivisited en de ES Factor en de rubrieken Paramaribo Pappies, De identiteit van Nederland, De eerste de beste, Werkt niet en Tatoeages zijn hot.

Het programma kan gezien worden als de opvolger van Raymann is laat!.

Marit van Bohemen (Wormerveer, 16 september 1971) is een Nederlandse presentatrice en actrice.

Op de radio was Marit van Bohemen te horen als sidekick bij Radio Veronica en City FM. Van 2004 tot 2008 presenteerde Marit het programma CampingLife dat werd uitgezonden op RTL 4. Dit presenteerde ze samen met Sander Janson, die ook enige tijd haar vriend was.

Naast haar presentatieklussen was Marit van Bohemen in 2007 met Elvira Out ook te zien in een reclame voor het wasmiddel Andy. Vanaf 2008 presenteert zij samen met Dolores Leeuwin het Teleacprogramma Knoop in je Zakdoek.

Op 26 januari 2009 werd bekend dat Marit van Bohemen een hoofdrol zal gaan spelen in het nieuwe seizoen van de dramaserie Voetbalvrouwen. Hierin vertolkt ze de rol van Solange. In het najaar van 2009 presenteert Van Bohemen een spelletjesprogramma bij Teleac, De Taalmeester.

Vanaf januari 2012 is Marit van Bohemen te zien als kandidaat in Wie is de Mol?

Raymann is Laat is een wekelijks televisieprogramma van de NTR, gepresenteerd door stand-upcomedian en cabaretier Jörgen Raymann. Het programma slaat op humoristische wijze een brug tussen verschillende bevolkingsgroepen in Nederland. Het bevat een aantal items in vaak een vaste volgorde, waarin vaak alter ego's van Raymann zelf voorkomen.

Marit van Bohemen wil best naakt

Marit van Bohemen heeft er geen moeite mee om naakt te gaan voor de camera. Ze zou dit dan alleen doen voor een acteerklus. Maar voor de Playboy sexy poseren hoeft voor haar niet. Marit van Bohemen heeft de Playboy ooit 1 keer afgezegd om bloot te poseren voor de cover.


Dit zei Marit van Bohemen in de Televizier. Ze zei dit op een manier om niet op te vallen. Zo van: "oh, ik heb er geen probleem mee". Sommige BN'ers die nooit in de Playboy hebben gestaan willen best naakt in een film. Ooit in het verleden heeft Marit van Bohemen in een film haar kleren uitgedaan.
Zo'n 15 jaar geleden heeft Marit van Bohemen naakt in een film gespeeld, de Televisiefilm 5 uur eerder.
Toen was ze nog zeer jong en er was nauwelijks een blote borst te zien.

Andere naaktfoto's die op internet rond circuleren zijn dan ook nep, omdat Marit van Bohemen nog nooit  bloot heeft geposeerd.

Jörgen Henri Raymann (Amsterdam, 13 augustus 1966) is een Nederlands-Surinaams cabaretier/stand-upcomedian en presentator. Hij presenteert het televisieprogramma Zo Raymann met gast Marit van Bohemen en voorheen de Comedy Factory bij de NPS (nu NTR) op Nederland 3. Ook treedt hij op in het theater. Sinds 2005 is Jörgen ambassadeur van Unicef, evenals Trijntje Oosterhuis, Edwin Evers, Sipke Jan Bousema, Monique van de Ven en Paul van Vliet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten