woensdag 10 augustus 2011

Marit van Bohemen nieuw gezicht lief! lifestyle

Marit van Bohemen nieuw gezicht lief!
Bij het hoofdkantoor van lief! lifestyle in Molenaarsgraaf vond vorige week woensdag een fotoshoot met het nieuwe gezicht van lief!, Marit van Bohemen plaats.
Dat lief! inmiddels veel meer is dan alleen baby- en kinderkleding, is inmiddels wel duidelijk. Ook vrouwen worden voor het lifestylemerk steeds belangrijker. “Wij produceren een groeiend aantal artikelen voor deze doelgroep”, stelt John van den Herik van lief!. “Daarom is ervoor gekozen om een bekend gezicht als lief!-vrouw te positioneren. Al waren we eerst niet op zoek naar een Bekende Nederlander.
 
Toen we in contact kwamen met Marit van Bohemen bleek zij het perfecte type.” In het eerstvolgende lief! magazine, dat uitkomt in september, staat een interview met Marit van Bohemen en een fotoshoot samen met haar kind. “Daarnaast ontwerpt ze een product met een persoonlijke link voor lief!.
 
Het ontwerp van Marit van Bohemen wordt geproduceerd in gelimiteerde oplage en zal uitsluitend via de lief! webshop verkocht gaan worden.” In de volgende magazines geeft Marit van Bohemen het stokje door aan andere BN’er mama’s om een lief! product te ontwerpen. “Zij zal dit begeleiden en in ieder magazine worden twee pagina’s aan het ontwerp besteed door middel van tekst en beeld.”
Begin 2012 is Marit van Bohemen dan weer te zien in de nieuwe serie van het spannende AVRO programma Wie is de Mol?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten